Im-083-4Som un grup amb iniciativa, amb ganes d’aportar noves idees, d’oferir seguretat als infants, d’afavorir la seva autonomia i de col·laborar amb les famílies, per tal que les nostres nenes i nens creixin en un entorn amb valors facin els primers aprenentatges i siguin feliços.

Les noves instal·lacions han estat dissenyades, després de molts anys d’experiència perquè siguin acollidores, assolellades, àmplies i permetin viure el dia a dia amb il·lusió i entusiasme, tot fent de la nostra actitud un acte educatiu de respecte i ajuda cap als infants i les famílies.

Estem també molt contentes de trobar-nos davant del Parc de Sant Jordi, “el gran pati de l’escola” que ens permet estar en contacte amb la natura, lloc on els nens estableixen relacions més riques amb els companys i exterioritzen una gran alegria en un medi que els permet jugar en llibertat.

Al nou centre tenim cuina pròpia, elaborem els menús cada dia a l’escola. Cuinem molt natural i variat. L’alimentació i els hàbits que comporta formen part del projecte educatiu de la nostra escola.

 

TITULACIONS

EquipAlicia Infantes
Graduada en Educació Infantil.
CFGS d’Educació Infantil
Anglès Nivell B-1, Cambridge Preliminary English Test (PET).

Laia Martinez
CFGS d’Educacio infantil

Manoli Lopez
CFGS d’Educació infantil

Maria Orobitg
CFGS d’Educacio infantil
Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil.

Marissa Martinez
Llicenciada en Ciències de l’Educació

Gemma Martinez
Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil
CFGS en Animació d’Activitats Físico-esportives.
Anglès Nivell B-2, Cambridge First Certificate in English (FCE).

Pilar Cugota
Diplomada en Magisteri d’Educació Infantil i Filològiques.
Anglès Nivell B-2, Cambridge First Certificate in English (FCE).